ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ 2016-2017

Πληροφορίες για το διαδικτυακό κυνήγι κρυμμένου θησαυρού

Οι Eurogeka σας καλωσορίζουν στο Διαδικτυακό παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του 15ου Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού και σας εύχονται καλή επιτυχία.

Στο Διαδικτυακό παιχνίδι μπορούν να πάρουν μέρος όλες οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο 15ο ΚΚΘ με σκοπό αφενός να πάρουν μία γεύση και να προετοιμαστούν και αφετέρου να μαζέψουν πόντους για να διεκδικήσουν την παροχή μίας βοήθειας που θα χρησιμοποιήσουν την ημέρα του παιχνιδιού.

Οι πέντε πρώτες ομάδες, οι οποίες θα έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους στο τέλος του διαδικτυακού παιχνιδιού, θα λάβουν ως έπαθλο το δικαίωμα προκαθορισμένης βοήθειας την ημέρα διεξαγωγής του 15ου ΚΚΘ μεταξύ των γρίφων 1-10, εκτός και αν ο συγκεκριμένος γρίφος το απαγορεύει.

Οι γρίφοι και η βαθμολογία του παιχνιδιού θα ανακοινώνονται στην σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook (Eurogeka 15ο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου) καθώς και στην ιστοσελίδα της ομάδας μας www.eurogeka.gr όταν ενεργοποιηθεί.

Ο πρώτος γρίφος θα δοθεί την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου ώρα 18.00 ενώ για κάθε επόμενο γρίφο θα υπάρχει ενημέρωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν από την ανάρτησή του. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν το επιτρέψει εμείς θα παίζουμε κανονικά.

Οι απαντήσεις θα δίνονται αποκλειστικά στο e-mail eurogeka2017@gmail.com

Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να δίνει απαντήσεις από ένα συγκεκριμένο e-mail, το οποίο θα κατοχυρώνεται με την πρώτη απάντηση, είτε αυτή είναι σωστή είτε όχι. Στο πρώτο μήνυμα θα πρέπει να περιέχεται το όνομα της ομάδας, το ονοματεπώνυμο του αρχηγού και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Σε περίπτωση λανθασμένης η ελλιπούς απάντησης κάθε ομάδα έχει δικαίωμα νέας ανά 12ώρο από την ανακοίνωση του κάθε γρίφου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η ομάδα που θα απαντήσει πρώτη σωστά θα παίρνει 100 πόντους, η δεύτερη ομάδα 90 πόντους και η τρίτη ομάδα 80 πόντους. Στη συνέχεια, όσες ομάδες απαντήσουν σωστά το πρώτο 24ώρο από την ανακοίνωση του γρίφου θα παίρνουν 70 πόντους και από 60 πόντους θα παίρνουν όσες ομάδες απαντήσουν σωστά μέχρι και την λήξη του Διαδικτυακού παιχνιδιού. Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ίσως υπάρξουν δοκιμασίες με διαφορετική βαθμολογία που θα ανακοινώνεται με την παρουσίαση της δοκιμασίας.

Η προκαθορισμένη βοήθεια για τις πρώτες 5 ομάδες του Διαδικτυακού θα δίνεται μέσα στη Λότζια, την ημέρα του κυνηγιού για ένα και μόνο γρίφο.

Να διευκρινίσουμε ότι στο διαδικτυακό παιγνίδι οι γρίφοι και οι δοκιμασίες δίνονται διαδικτυακά. Τις περισσότερες φορές όμως απαιτείται και φυσική παρουσία.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΚΘ Latest

ΚΟΡΥΦΗ